Alle indtægter går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse

Alle indtægter går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse

 

Aftenen vil starte med en velkomstdrink, der efterfølges af en 5-retters gourmetmenu med tilhørende vine. Hotel Koldingfjord stiller hotellet samt personale til rådighed uden beregning, mens råvarer, vine mv. sponseres af leverandører. Under middagen vil der være mulighed for at følge med i TV2s udsendelse på storskærme.

 

”Jeg synes, det er fantastisk, at vi takket være hotellets dygtige, unge kokke og tjenere kan stable et arrangement som dette på benene, og mine medarbejdere fortjener stor ros for at have undfanget og grebet idéen. Jeg håber og tror, at der vil blive rift om bordene, og at vi på denne aften kan yde et bidrag til Kræftens Bekæmpelse”, siger adm. direktør Peder J. Madsen, Hotel Koldingfjord.

 

Alle, der bidrager med 50.000 kr. til arrangementet på Hotel Koldingfjord, vil i øvrigt også få deres navn nævnt på TV2 i en rulletekst, der kører nederst på skærmen. Udsendelsen i TV2 ventes at blive set af 1 mio. seere. Bidragyderne vil ligeledes få deres navn og logo nævnt i en helsides takkeannonce, der vil blive indrykket i Børsen, Jyllands-Posten og JydskeVestkysten.

Nærmere oplysninger:

Adm. direktør Peder J. Madsen, Hotel Koldingfjord
- Mobil 40 62 40 57, pm(at)koldingfjord.dk

Jørn Poulin
- Mobil: 40 51 48 86, jorn.poulin(at)live.dk

Udfyld formularen med dit navn og mobilnr. så kontakter vi dig.

(*)
(*)

Forsiden

Information

om arrangementet

Hvad skal vi spise?

Se aftenens menu 

Auktion

se effekterne til auktionen

Sponsorer 2017

Hotel Koldingfjord

Vedkommende Personlig Service...