Menu

 

Køkkenchef Jesper Kristensen: ” Da vi præsenterede idéen med Kokke Knækker Cancer for hotellets faste leverandører og samarbejdspartnere var der straks stor opbakning.” ”Kræftsagen vedkommer os alle, unge som gamle. Derfor er det en fornøjelse for mit team og jeg at kunne bidrage ved Kokke Knækker Cancer og vi glæder os til at byde velkommen lørdag den 28. oktober 2017.”

Se interviewet med Køkkenchef Jesper Kristensen og daværende
Souschef Kristian Nielsen. De to engagerede kokke fortæller om ideen og projektet. 

Aftens menu er 

Laks fra Kolding Røgeri på to måder
serveret med syrlige løg, dild malto og grøn mayo
Hertil serveres 2015 Riesling, Weingut Burg Ravensburg, Tyskland

Unghaneterrine
syltede kantareller, kantarel mayo og tranebær
Hertil serveres 2012 Fleurie Colonies de Rochegres, Beauregard, Frankrig

Rosastegt kalvefilet,
serveret med confiteret kartoffel, blød selleri og Madeira sauce
Hertil serveres 2013 Colle Alto Cabernet, Corte Moschina Mg, Italien

Æbler på mange måder
Hertil serveres Muscat de Beaumes de Venise, La Ligiere, Frankrig

Forsiden

Information

om arrangementet

Hvad skal vi spise?

Se aftenens menu 

Auktion

se effekterne til auktionen

Sponsorer 2017

Hotel Koldingfjord

Vedkommende Personlig Service...