Menu

 

Køkkenchef Jesper Kristensen: ” Da vi præsenterede idéen med Kokke Knækker Cancer for hotellets faste leverandører og samarbejdspartnere var der straks stor opbakning.” ”Kræftsagen vedkommer os alle, unge som gamle. Derfor er det en fornøjelse for mit team og jeg at kunne bidrage ved Kokke Knækker Cancer og vi glæder os til at byde velkommen lørdag den 28. oktober 2017.”

Se interviewet med Køkkenchef Jesper Kristensen og daværende
Souschef Kristian Nielsen. De to engagerede kokke fortæller om ideen og projektet. 

Aftens menu er 

Laks fra Kolding Røgeri på to måder
serveret med syrlige løg, dild malto og grøn mayo

Unghaneterrine
syltede kantareller, kantarel mayo og tranebær

Rosastegt kalvefilet
serveret med confiteret kartoffel, blød selleri og Maidera sauce

Rød løber
knækbrød og kvædeconfiture

Æbler på mange måder



Forsiden

Information

om arrangementet

Hvad skal vi spise?

Se aftenens menu 

Auktion

se effekterne til auktionen

Sponsorer 2016 

Hotel Koldingfjord

Vedkommende Personlig Service...